Maak kans op toegang voor 6 personen tot de Nh1816-ledendag bij Deltapark Neeltje Jans op zaterdag 15 juni 2024.

Leer alles over de Deltawerken, de ramp van 1953, zeedieren en leef je uit in het waterpark of ontspan heerlijk tijdens de rondvaart over de Oosterschelde. Deze ledendag in de Zeeuwse Vrouwenpolder biedt voor ieder wat wils.  

Ben je verzekert bij ons en lopen jouw verzekeringen bij NH1816? Namens Nh1816 nodigen wij jou dan uit om kans te maken op toegang tot de Nh1816-ledendag bij Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder. Een speciale ledendag op zaterdag 15 juni 2024.

Wat ontvang je tijdens deze Nh1816-ledendag?

Tussen 10.00 en 12.00 uur ontvangen we 1.000 Nh1816-leden bij Neeltje Jans. Je krijgt een goodiebag aangeboden met daarin consumptiemunten voor een drankje, ijsje en een lunch en je krijgt toegang om op eigen gelegenheid het park te ontdekken. Zodat je van een compleet dagje uit kan genieten. Ter waarde van € 55,- per persoon!

Waar: Deltapark Neeltje Jans

Wanneer: Zaterdag 15 juni 2024

Hoe laat: 10.00 uur tot sluiting park

Voor wie: Nh1816-leden

Winactie en voorwaarden

Deze winactie verloopt uitsluitend via de VerzekeringApp en Mijn-Polissen omgeving.  

Deze actie is alleen voor Nh1816-leden. 

Toegang voor de ledendag is voor maximaal 6 personen. Win je, dan ontvang je een winnaarsmailing en de vraag jouw komst te bevestigen en het gewenste aantal personen door te geven. 

Er kunnen geen extra tickets worden bijgekocht.

De actie sluit 6 mei om 17.00 uur. De bekendmaking van de winnaars is 15 mei 2024. De winnaars ontvangen per e-mail bericht. Heb je meegedaan aan de winactie via de VerzekeringApp of Mijn-Polissen, controleer rond deze dagen ook je spamfilter. Ontvang je positief bericht, vergeet dan niet de door jou gewonnen toegangsbewijzen tijdig via de button in de mail te bevestigen. Ontvang je geen bericht, houd dan alsnog jouw mailbox in de gaten. Bij het vrijkomen van toegangsbewijzen maak je alsnog kans op toegang via een loting.

Doe mee en maak kans!